The Hills
The Hills Logo

Χίλιοι Άγιοι Βασίληδες φέτος και στη Λεμεσό!

Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2014
Κατηγορία: Νέα

Χίλιοι Αγιοβασίληδες θα τρέξουν με σκοπό την ενίσχυση του Ανιχνευτικού Προγράμματος Ακοής Νεογνών σε μια εκδήλωση που διοργανώνει στις 14 Δεκεμβρίου στην πόλη μας η CYTA.

Χίλιοι Άγιοι Βασίληδες φέτος και στη Λεμεσό!

Συγκεκριμένα οι Αγιοβασίληδες θα πορευτούν κατά μήκος του παραλιακού από την πεζογέφυρα ΓΣΟ μέ κατάληξη την Πλατεία Διοικητηρίου ενώ θα πρηγείται η φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Λεμεσού και αυτοκίνητα αντίκες.

 

Δημοσιογραφική Διάσκεψη

"Τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου, στις 12:00, θα καλέσουμε τους δημοσιογράφους να «επιβιβαστούν» μαζί μας για να απολαύσουμε μια διαφορετική περιήγηση στους δρόμους της Λεμεσού. Σκοπός, η ενημέρωση για το Cyta Santa Run που θα γίνει στις 24/11/2014. Σημείο εκκίνησης και τερματισμού : Πεζογέφυρα Cyta (Πλησίον ΓΣΟ). Διάρκεια παρουσίασης: 1 ώρα.

Πιο συγκεκριμένα, από το σημείο εκκίνησης, την πεζογέφυρα Cyta, θα επιβιβαστούμε σε ένα κόκκινο λεωφορείο για να κάνουμε τη διαδρομή που θα ακολουθήσει το Cyta Santa Run. Στη διαδρομή, θα ενημερώσουμε τους δημοσιογράφους και θα ζητήσουμε τη βοήθειά τους για προβολή της ενέργειας αυτής.

Θα αποβιβαστούμε στο καφενείο «Αστήρ» που βρίσκεται στην πλατεία Διοικητηρίου, στο σημείο τερματισμού δηλαδή του CytaSantaRun για ένα καφέ, και έπειτα θα επιβιβαστούμε και πάλι στο λεωφορείο για να επιστρέψουμε στην πεζογέφυρα Cyta. Η ροή της εκδήλωσης θα είναι έκπληξη για τούτο ας το κρατήσουμε «μυστικό»."

 

Cyta Santa Run που θα γίνει στις 14/12/2014

Οι Άγιοι Βασίληδες θα συγκεντρωθούν στις 3:00 το απόγευμα στην Πεζογέφυρα Cyta (δίπλα από το ΓΣΟ) και θα περπατήσουν κατά μήκους του παραλιακού δρόμου της πόλης, θα κατευθυνθούν προς την οδό Ανεξαρτησίας και θα τερματίσουν στην πλατεία του Διοικητηρίου (Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου). Της πορείας θα ηγούνται η φιλαρμονική, οι μαρζορέτες του Δήμου, και τα αυτοκίνητα- αντίκες. Στο τέλος της διαδρομής τη μεγάλη χριστουγεννιάτικη παρέα θα περιμένει ένα γιορταστικό πάρτι με μουσική και κρασί. Οι Άγιοι Βασίληδες θα περπατήσουν στο δρόμο και όχι στο χώρο της επίχωσης.

Το κοινό μπορεί να προμηθευτεί τη δική του στολή στην τιμή των €15 και να συμμετάσχει ενεργά στην προσπάθεια, είτε να παρακολουθήσει την πορεία των Άγιων Βασίληδων σε όλο το μήκος της διαδρομής. Επίσης οι εταιρείες, που επιθυμούν, θα μπορούν να προμηθευτούν μεγαλύτερο αριθμό στολών. Αξίζει να σημειωθεί πως ειδικά για τις εταιρείες θα η υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης του λογοτύπου τους σε όλες τις πλάτες των στολών που θα εξασφαλίσουν, προβάλλοντας έτσι μαζικά τη στήριξη της εταιρείας τους στο φιλανθρωπικό αυτό σκοπό.

Οι στολές με το λογότυπο της εταιρείας θα έχουν τιμή €25 η κάθε μια. Διευκρινίζεται ότι το ποσό αυτό θα δοθεί ολόκληρο στο Κέντρο. (Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση καθώς και για τον τρόπο και τα σημεία εξασφάλισης των στολών -Κατάστημα Cytashop Αγίας Φυλάξεως, Εργαστήριο Τέχνης και Σχεδιασμού ΤΕΠΑΚ, Καφενείο Αστήρ- στην ιστοσελίδα της Cyta www.cyta.com.cy/cytasantarun που θα είναι διαθέσιμη τη Δευτέρα 14/11/2014).

Λίγα λόγια για το σκοπό: Το Ανιχνευτικό Πρόγραμμα Ακοής Νεογνών προσφέρεται από το 2004 δωρεάν σε όλα τα νεογνά, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη δυνατή συμμετοχή των οικογενειών, ανεξάρτητα από την οικονομική τους κατάσταση.

Στόχος του Προγράμματος είναι η έγκαιρη ανίχνευση και διάγνωση της βαρηκοΐας, ούτως ώστε, με την έγκαιρη παρέμβαση, να μεγιστοποιούνται οι δυνατότητες απόκτησης της ικανότητας επικοινωνίας και να εξασφαλίζεται η ομαλή ανάπτυξη και κοινωνικοποίηση των παιδιών. Οι εξετάσεις γίνονται σε όλες τις πόλεις της Κύπρου και καλύπτουν όλα τα νεογνά που γεννιούνται είτε στα κρατικά είτε στα ιδιωτικά νοσηλευτήρια.

 

Η Cyta στηρίζει το Πρόγραμμα από την έναρξή του

Πηγή:www.24news.com.cy



πίσω



Δείτε ακόμη



Members Area
φωτογραφικό υλικό
Contact Us
Facebook
Pinterest