The Hills
The Hills Logo

Διαδραστικός πίνακας στους τοίχους παιδικού νοσοκομείου

Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2014
Κατηγορία: Νέα

Η εισαγωγή και παραμονή ενός παιδιού σε νοσοκομείο αποτελεί κατάσταση που χρήζει ιδιαίτερης μεταχείρισης. Στα πλαίσια βελτίωσης των συνθηκών που τόσο επηρεάζουν την ευαίσθητη παιδική ψυχή, ιδιαίτερα σε μακροχρόνιες ιατρικές καταστάσεις, υλοποιούνται αξιέπαινες προσπάθειες σαν κι αυτή που βλέπουμε στις φωτογραφίες, με την εισαγωγή ενός διαδραστικού πίνακα στους τοίχους των διαδρόμων νοσοκομείων.

Διαδραστικός πίνακας στους τοίχους παιδικού νοσοκομείου

Ο διαδραστικός πίνακας, ο οποίος ονομάζεται Nature Trail (Το Μονοπάτι  της Φύσης), τοποθετήθηκε στο Great Ormond Street Hospital (νοσοκομείο για παιδιά), στην Αγγλία και πρόκειται για ένα μοναδικό project το οποίο σχεδιάστηκε και ολοκληρώθηκε από τον Jason Bruges. 
 
Αντιλαμβανόμενοι την σημαντικότητα της καλής ψυχολογίας στην ανάρρωση ενός παιδιού, έδωσαν πνοή στους άψυχους τοίχους, μετατρέποντας τους σε ένα φυσικό καμβά. 
 

Κάθε παιδί που αγγίζει τον πίνακα, ευθύς αμέσως ξεπροβάλλουν πλάσματα του ζωικού βασιλείου, όπως ελάφια, άλογα, βάτραχοι και σκαντζόχοιροι. Ο πίνακας είναι μια ευχάριστη εμπειρία για τα παιδιά και τις οικογένειες τους και αποτελεί κατευναστική διαδρομή  προς το δωμάτιο αναισθησίας. 

Πηγές: www.eimaipaidi.gr

 



πίσω



Δείτε ακόμη



Members Area
φωτογραφικό υλικό
Contact Us
Facebook
Pinterest