The Hills
The Hills Logo

Μην πετάξεις φέτος τη σχολική σου τσάντα

Τρίτη, 16 Μαΐου 2017
Κατηγορία: Νέα

Μην πετάτε ό,τι εσείς δεν χρειάζεστε. Κάποιοι άλλοι μπορεί να το έχουν ανάγκη. Με το τέλος της σχολικής χρονιάς, το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού αρχίζει τη συλλογή σχολικών ειδών για τον Σεπτέμβριο.

Μην πετάξεις φέτος τη σχολική σου τσάντα

Η εκστρατεία φέρει τον τίτλο «όλα τα παιδιά με σχολικά» και έχει ως στόχο να μαζευτούν όσο το δυνατόν περισσότερα σχολικά είδη για να καλυφθούν οι ανάγκες όσο το δυνατό περισσότερων άπορων μαθητών. 

 

Το ΠΣΣΕ ανακοίνωσε χθες επίσημα την έναρξη της εκστρατείας του, αφού με το κλείσιμο των σχολείων αρκετοί είναι οι γονείς που πετάνε τη σχολική τσάντα του παιδιού τους ή τον σχολικό ρουχισμό αφού προγραμματίζουν να τα αντικαταστήσουν με καινούρια. 

 

Εάν όμως η τσάντα ή τα ρούχα του παιδιού είναι σε καλή κατάσταση, θα μπορούσαν να δοθούν σε ένα άλλο παιδάκι που χρειάζεται βοήθεια. 
«Μην πετάς τίποτα.

 

Σκέψου αν τα σχολικά είδη που ετοιμάζεσαι να φυλάξεις χωρίς να τα χρειάζεσαι ή να τα πετάξεις μπορούν να δοθούν σε ένα άλλο παιδάκι που δεν έχει τίποτα. Μπορείς να προσφέρεις οτιδήποτε απαραίτητο για το σχολείο.

 

Σχολικά είδη, σχολικές τσάντες, κασετίνες, τετράδια, γραφική ύλη, σχολικό ρουχισμό και παπούτσια, παραμύθια, βιβλία, εκπαιδευτικά παιγνίδια, έπιπλα και εξοπλισμό, ηλεκτρονικό υπολογιστή τον οποίο δεν χρειάζεσαι» αναφέρει στην ανακοίνωση του το ΠΣΣΕ ενημερώνοντας ότι «τα Σώματα Εθελοντών σε όλες τις επαρχίες συλλέγουν τα σχολικά είδη από τον Μάιο μέχρι και τις αρχές Σεπτεμβρίου ώστε να τα παραδώσουν στα παιδιά που έχουν ανάγκη πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς». 

 

Λευκωσία: τηλ. 22512602, Λεμεσός: τηλ. 25737761, Λάρνακα: τηλ. 24650525, Πάφος: τηλ. 26953725, Αμμόχωστος: τηλ. 99124521, Κερύνεια: τηλ. 97743185. 

Πηγή: O Φιλελεύθερος



πίσω



Δείτε ακόμη



Members Area
φωτογραφικό υλικό
Contact Us
Facebook
Pinterest